Як легко приготувати скумбрію? Просто запечіть її у банці
27 грудень 2016 19:30
5 855
0
Скумбрія, приготовлена в банці, просто ідеальна: дієтична, ароматна і ніжна. Чудово смакує з гарнірами або ж навіть зі скибкою хліба. Спробуйте приготувати її один раз – вам неодмінно захочеться повторити цю страву на біс. Такі рецепти мусять бути у записнику кожного кулінара. Інгредієнти: 2 тушки скумбрії; 2 головки цибулі; 1 морквина; 2 лаврових листа; 7-10 горошин чорного запашного перцю; 1 лимон; 2 столові ложки соняшником олії; 0,5 ч. ложки цукру; 1 ч. ложка солі. Приготування: Якщо скумбрія заморожена, розморозити (не повністю), випатрати, відрізати голову, хвіст, шкірку залишити, промити, дати стекти воді, порізати на порційні шматочки (приблизно на три шматочки кожну рибину). Шматочки скумбрії посолити, додати цукор, збризнути лимонним соком, перемішуємо і залишити на 15 хвилин. Цибулю порізати кільцями або півкільцями. Моркву – соломкою. На дно 1-літрової банки покласти лавровий лист, а потім чергуючи, моркву, цибулю, перець і скумбрію. Зверху налити олії. Банку накрити залізною кришкою, попередньо знявши з кришки гумку. Банку з рибою поставити в холодну духовку, потім запалити її, довести вміст банки до кипіння і зменшити температуру до мінімуму (150 градусів). Запікати скумбрію 1 годину. Готову скумбрію можна їсти як в гарячому стані, так і холодному стані. З гарніром чи без нього. Філе можна використовувати при приготуванні салатів, точно так само як рибу з промислової консерви. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|