Як приготувати кільку в томаті в домашніх умовах
13 грудень 2016 16:30
6 000
0
Пропонуємо вам приготувати домашню кільку в томаті з натуральних продуктів, адже нині “Сардини в олії” чи “Бички в томаті” і коштують недешево, і якість мають не високу. Інгредієнти: 500 грамів свіжої або замороженої кільки; 300 мілілітрів томатного соку; 1 морквина; 1 цибулина; 1 столова ложка цукру; 1 столова ложка борошна; духмяний перець; чорний перець горошком; лавровий лист; сіль, олія. Приготування: Кільку розморозити, почистити від нутрощів, відрізати голову, промити і підсушити паперовим рушничком. Цибулю почистити, промити під водою і дрібно порізати, покласти в розігріту сковорідку. Смажити на олії, постійно помішуючи. Моркву почистити, помити і натерти на грубій тертці, додати в сковорідку до цибулі, ретельно перемішати. Коли овочі трішки протушкуються, додати до них кільку, перемішати. Додати сіль, перець, цукор, лавровий листочок і все ретельно вимішати, щоб аромати і смаки перемішались. Підготувати томатний сік, у який додати столову ложку борошна, щоб утворився густий соус, збити до однорідної консистенції. Можна замість томатного соку використовувати кетчуп. Для цього його потрібно розвести водою і також додати ложку борошна та ретельно вимішати. Готовим соусом залити рибу з тушкованими овочами, перемішати і залишити тушкуватися на маленькому вогні. Тушкувати кільку приблизно 30-40 хвилин. За декілька хвилин до готовності додати столову ложку оцту, акуратно перемішати. Можна вживати відразу або заготовити кільку, закатавши в стерильні баночки. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|