Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Як приготувати кільку в томаті в домашніх умовах

Як приготувати кільку в томаті в домашніх умовах


Як приготувати кільку в томаті в домашніх умовах

Пропонуємо вам приготувати домашню кільку в томаті з натуральних продуктів, адже нині “Сардини в олії” чи “Бички в томаті” і коштують недешево, і якість мають не високу.

Інгредієнти:

500 грамів свіжої або замороженої кільки;
300 мілілітрів томатного соку;
1 морквина;
1 цибулина;
1 столова ложка цукру;
1 столова ложка борошна;
духмяний перець;
чорний перець горошком;
лавровий лист;
сіль, олія.

Приготування:

Кільку розморозити, почистити від нутрощів, відрізати голову, промити і підсушити паперовим рушничком.

Цибулю почистити, промити під водою і дрібно порізати, покласти в розігріту сковорідку. Смажити на олії, постійно помішуючи.

Моркву почистити, помити і натерти на грубій тертці, додати в сковорідку до цибулі, ретельно перемішати.

Коли овочі трішки протушкуються, додати до них кільку, перемішати.

Додати сіль, перець, цукор, лавровий листочок і все ретельно вимішати, щоб аромати і смаки перемішались.

Підготувати томатний сік, у який додати столову ложку борошна, щоб утворився густий соус, збити до однорідної консистенції. Можна замість томатного соку використовувати кетчуп. Для цього його потрібно розвести водою і також додати ложку борошна та ретельно вимішати.

Готовим соусом залити рибу з тушкованими овочами, перемішати і залишити тушкуватися на маленькому вогні.

Тушкувати кільку приблизно 30-40 хвилин. За декілька хвилин до готовності додати столову ложку оцту, акуратно перемішати.

Можна вживати відразу або заготовити кільку, закатавши в стерильні баночки.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: