Що приготувати у піст. Рецепт грибних фрикадельок
08 грудень 2016 14:10
3 286
0
Хто сказав, що фрикадельки неодмінно мають бути м’ясними? А спробуйте приготувати грибні! Пропонуємо вашій увазі простий рецепт пісних фрикадельок, які до під силу приготувати будь-якому кулінару. Пісна та дієтична їжа також має бути смачною і приносити задоволення від її споживання. Тож давайте постити разом! Інгредієнти: 500 г печериць; 6 середніх картоплин; 1 цибулина; 3 ст. ложки соняшникової олії; 5 ст. ложок борошна; сіль, перець, зелень за смаком. Приготування: Картоплю зварити в мундирі, почистити, порізати на шматочки. Цибулину порізати дрібно, підсмажити в олії. Додати порізані печериці, смажити, поки не випарується вся рідина. Охолоджені гриби і картоплю змішати, посолити, поперчити, додати порізану зелень. З допомогою блендера перетерти масу в пюре. Всипати борошно, добре вимішати. Мокрими руками формувати фрикадельки, опускати в киплячу підсолену воду. Варити 10-15 хв. Подавати гарячими з будь-яким гарніром, соусом або сметаною. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|