Готуємо салат з оселедцем та яблуком. Швидко, смачно та трохи незвично
18 листопад 2016 15:00
4 360
0
 Рецепт ситного й незвичного салату з оселедцем та яблуком, який виручить, коли нагрянули несподівані гості, та прикрасить будь-який святковий стіл.
Легко готувати, приємно смакувати.
Інгредієнти:
250 грамів оселедця; 1 кисле яблуко; 1 цибулина; 3 курячі яйця; 2 картоплини; 2 столові ложки сметани або майонезу; 2 столові ложки оцту; 1 столова ложка солодкої гірчиці; мелений чорний перець; сіль.
Приготування:
Курячі яйця відварити до готовності, покласти в холодну воду на 10 хвилин, почистити, порізати кубиками або натерти на крупній тертці.
Картоплю помити, відварити в шкірці до готовності, охолодити, очистити і порізати кубиками.
Цибулю почистити, помити, порізати дрібно або півкільцями, покласти в глибоку тарілку і залити оцтом, розведеним навпіл окропом, щоб промаринувалась.
Яблуко почистити від шкірки, дістати серединку з насінням і порізати кубиками.
Оселедець почистити від шкірки і кісточок та також порізати кубиками.
Сметану або майонез перемішати з гірчицею, до утворення однорідного соусу.
Картоплю, яблуко, оселедець, мариновану цибулю, яйця добре перемішати і заправити готовим соусом.
Поперчити, посолити і посипати подрібненою зеленню.
Смачного!
|
|
|