Як приготувати Рокот крумплі. Рецепт смачної угорської запіканки
07 листопад 2016 15:30
7 961
0
 Рокот крумплі – це традиційна страва угорської кухні з простих і звичних для українців продуктів.
Її також готують на Закарпатті, а можете спробувати приготувати і ви.
Інгредієнти:
400 г картоплі; 2 яйця; 100 г ковбаси напівкопченої; 50 г смальцю; 60 г сметани; сіль, перець.
Приготування:
Картоплини відварити у шкірці в підсоленій воді до готовності, охолодити, потім обчистити і порізати кружальцями.
Ковбасу і відварені накруто яйця теж порізати кружальцями.
На змащену смальцем бляшку з високими бортами шарами викладати кружальця картоплі, яєць, ковбаси, посолити і поперчити.
У такій послідовності і наступні шари.
Верхнім шаром має бути картопля, яку потрібно залити розтопленим смальцем та сметаною, поставити у розігріту духовку та запікати до готовності.
Смачного!
|