Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Як приготувати глінтвейн по-болгарські

Як приготувати глінтвейн по-болгарські


Як приготувати глінтвейн по-болгарські
Глінтвейн зазвичай готують з червоного вина з додаванням цукру і прянощів, кориці і гвоздики. Іноді в нього додають ром, коньяк, лікери, лимони, але в такій кількості, щоб смак напою не змінився, а просто надавав йому більш приємний аромат.

Поціновувачі глінтвейну стверджують, що його добре пити для профілактики ГРВІ та для відновлення організму після застуди.

Інгредієнти:
1 пляшка столового червоного вина;
200 г меду або цукру;
200 г яблук;
15-20 горошин чорного перцю;
20 г кориці;
10 г гвоздики;
1 лимон.

Приготування:

Суміш з вина, цукру, нарізаних яблук і прянощів підігріти до 80 °C й залишити під кришкою на 10-15 хвилин.

Процідити й розлити по келихах, додавши до кожного скибку лимону та кубики яблук.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: