Готуємо квасолевий супчик з сосисками. Смачно та економно
25 жовтень 2016 18:00
3 292
0
 Ситний і красивий обід з мінімуму продуктів. Саме те, що треба, коли немає часу бігати по магазинам, або несподівано сталася фінансова криза
Інгредієнти:
1 склянка білої або червоної квасолі; 4 картоплини; 1 велика морквина; 1 цибулина; сіль, цукор, перець за смаком; сосиски – по одній на кожну порцію; оливкова олія для смаження; 1 ч. ложка меленої паприки.
Приготування:
Квасолю замочити у воді на кілька годин, щогодини змінюючи воду. Зварити до готовності.
Цибулю і моркву почистити, дрібно порізати і обсмажити на середньому вогні в оливковій олії до м’якості. Додати щіпку солі та цукру.
Налити воду в каструлю, довести до кипіння.
Картоплю порізати маленькими кубиками, вкинути у киплячу воду, варити до готовності.
Додати квасолю, цибулево-морквяну підсмажку, довести суп до кипіння, посолити, поперчити.
Окремо змішати солодку паприку з 1 ст. ложкою оливкової олії.
Сосиски почистити і зробити поперечні надрізи по всій довжині. Змастити паприковою олією і запекти в гарячій духовці (200 градусів) протягом 5 хвилин.
Налити в тарілку суп, зверху викласти печену соску, посипати зеленню.
Смачного!
|
|
|