Три рецепти м’яса по-французьки
27 жовтень 2015 21:11
23 904
0
![]() Кожна господиня хоча б раз у житті готувала м'ясо по-французьки. Це не тільки смачне, але й досить просте блюдо. Крім того його можна подавати самостійно, без гарніру. Пропонуємо вашій увазі три рецепти приготування цієї смачної страви. М'ясо по-французьки з ананасами Інгредієнти: 500 г свинячої вирізки; банка консервованих ананасів; 200 г твердого сиру; 2-3 цибулини; 200 г майонезу; сіль, перець - за смаком; рослинна олія. Приготування: 1. Поріжте цибулю кільцями, а м'ясо скибочками завтовшки близько 1 см. Відбийте м’ясо, посоліть та поперчіть. На грубій тертці натріть сир. 2. Застеліть деко для випічки фольгою і змастіть його олією. Рівномірно розкладіть цибулю. Зверху викладіть м'ясо і змастіть його майонезом. Потім на кожну скибочку м'яса викладіть одну скибочку ананаса. Знову змастіть майонезом та посипте тертим сиром. 3. Запікайте м'ясо в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. Запечене м'ясо з грибами і сиром Інгредієнти: 600 г свинячої вирізки; 200 г печериць; 1 цибулина; 2 ст. л. рослинного масла; 200 г сметани; 2 яйця; 75 г тертого сиру. Приготування: 1. Поріжте м'ясо поперек волокон скибочками товщиною 1 см. Додайте солі та перцю. 2. Гриби поріжте пластинками і обсмажте їх на розігрітій сковороді у невеликій кількості олії разом із порізаною цибулею. 3. Застеліть деко фольгою, змастіть маслом і викладіть на нього м'ясо. 4. Яйця та сметану збийте та додайте до них тертий сир, сіль та перець. 5. На м’ясо викладіть гриби та полийте їх соусом з яєць та сметани. Запікайте м'ясо в розігрітій до 180 градусів духовці до золотистого кольору. М'ясо по-французьки з помідорами Інгредієнти: 700 г свинячої шиї; 1-2 цибулини; 3-4 помідори; 200 г сиру; 100 г майонезу; сіль, перець - за смаком; зелень. Приготування: 1. Поріжте м'ясо счкибочками та відбийте його. Додайте солі та перцю. 2. Застеліть деко фольгою, змастіть рослинним маслом і викладіть м'ясо. Поріжте кільцями цибулю і, не розділяючи, викладіть поверх свинини. 3. Наріжте помідори пластинками і покладіть їх на лук. Змастіть майонезом та обсипте тертим сиром. 4. Запікайте м'ясо у розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин. 5. Після цього дай м'ясу постояти хвилин 15. Подавай разом із зеленню. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|