«Ледача шуба» нашвидкуруч
19 жовтень 2016 14:52
4 147
0
 Оселедець під шубою є одною з центральних страв на святкових застіллях, особливо новорічних. Як то кажуть, без неї нікуди. Але якщо до свят далеко, а поласувати хочеться, можете приготувати більш простий, але не менш оригінальний варіант «шуби».
Складові
Яйце 6 шт. Буряк1 шт. Цибуля 1 шт. Оселедець 100 г Морква 0,5 шт. Майонез за смаком Зелень за смаком
Приготування
1. Відваріть яйця, буряк та моркву. 2. Остудіть яйця і розріжте їх навпіл. Дістаньте жовтки. Розімніть їх вілкой. 3. Очистіть підготовлені овочі і натріть їх на крупній тертці. Наріжте дрібно цибулю. 4. В мисці з'єднайте жовтки з цибулею, морквою і буряком. Додайте майонез і перемішайте. 5. Наріжте оселедець шматочками, видаліть кісточки. 6. Начиніть білки овочевою масою. Зверху покладіть шматочки оселедця. Прикрасьте зеленню.
Сподобалося? Тоді поділіться з друзями.
|
|
|