Картопляно-рисові зрази з грибами
09 жовтень 2016 13:49
2 230
1
 Такі зрази можна приготувати практично з будь-якою начинкою: смаженими чи сушеними грибами, тушкованою капустою, фаршем або паштетом, яйцем із цибулею та зеленню. Смачно у будь-якому варіанті рецепту!
нгредієнти для зраз
по 250 г відвареної картоплі та круглого рису 300 г печериць 2 цибулини (для тіста і для начинки) 2 середні морквини 4 волоські горіхи сіль, перець до смаку соняшникова або оливкова олія для смаження.
Як приготувати зрази з грибами
Зварити картоплю, зробити пюре без додавання масла. Злегка обсмажити цибулю і моркву, горіхи подрібнити. Змішати картоплю, рис, моркву з цибулею і горіхами, можна додати зелень, посолити, поперчити. Гриби почистити, порізати дрібно і обсмажити на олії з додаванням цибулі до випарування рідини. З рисово-картопляної маси формувати котлети, начиняючи їх смаженими грибами, обваляти у борошні чи сухарях та посмажити на олії.
Сподобався рецепт картопляно-рисових зраз з грибами? Прокоментуйте його на сайті та поширте у соціальних мережах для ваших друзів.
|
|
|