Готуємо куряче філе в хрумкій картопляній скоринці. Швидко та смачно
29 вересень 2016 18:00
3 782
0
 Пропонуємо вашій увазі рецепт дуже простої та швидкої у приготуванні страви. Такий собі спрощений варіант приготування зразів з м’ясом.
Інгредієнти: 1 куряче філе; 6 середніх картоплин; 1 яйце; 2 ст. ложки борошна; 100 г твердого сиру; петрушка, сіль, перець.
Приготування:
Куряче м’ясо порізати тонкими пластинками. Обсмажити на олії 2-3 хвилини, постійно помішуючи.
Картоплю почистити, натерти на великій тертці, віджати, додати яйця, борошно, сіль, перемішати.
В розігріту сковорідку влити олію, рівномірно розкласти картоплю, смажити 2-3 хвилини.
Подавати краще зі сметаною.
Смачного!
Перевернути і викласти на одну половину куряче м’ясо.
Зверху м’ясо посипати тертим сиром і зеленню, просмажити ще 2-3 хвилини, накрити іншою частиною і смажити з кожного боку ще по хвилині.
Смачного!
|