Готуємо ніжні та корисні печінкові оладки з кабачками
07 вересень 2016 18:00
6 265
0

Пропонуємо вам приготувати корисні та смачні печінкові оладки з кабачком. Завдяки вмісту мінеральних речовин, таких як: залізо, кальцій, цинк, а також вітамінів групи А і В, яловича печінка сприяє підвищенню рівня гемоглобіну в крові і імунітету.
Інгредієнти: 500 г яловичої печінки; 2 яйця; 1 цибулина; 1 кабачок; кріп; 100 г борошна; щіпка меленого коріандру; чорний мелений перець за смаком; сіль за смаком.
Приготування:
Очистити з кабачка шкірку та потерти його на дрібній тертці. Залишити на 20 хвилин, щоб він пустив сік. Потім сік віджати та злити.
Печінку промити та обсушити, очисти від прожилок і плівок.
Порізати дрібно кріп. Цибулю та печінку подрібнити у м'ясорубці або блендері до однорідної маси.
Додати яйця, кабачок, кріп, сіль, спеції. Перемішати.
Суміш перемішуємо, поступово додаємо просіяне борошно. В нас має вийти рідке тісто. Намагайся не переборщити з борошном, тоді оладки з печінки будуть смачнішими.
Дати тісту постояти 10 хвилин і можна приступати до приготування печінкових оладок.
Виливай невеликі порції тіста на розігріту сковороду з олією і обсмажуємо оладки із печінки і кабачка спочатку з одного боку до золотистого кольору. Потім перевертаємо на інший бік, трохи зменшуємо вогонь і смажемо до готовності.
Смачного!
|
|
|