Консервовані кабачки по-корейськи
26 серпень 2016 15:00
3 928
0
 Це гостре блюдо домашнього приготування складе гідну конкуренцію корейським закускам з супермаркету, до того ж обійдеться вам в рази дешевше. Воно може використовуватися замість гарніру, крім того, з кабачками по-корейськи відмінно поєднуються пісні страви, рецепти яких включають картоплю, макаронні вироби та інші ситні продукти.
У рецепті домашньої заготовки використовуються:
кабачки - 3 кг; морква - 0,5 кг; цибуля - 0,5 кг; перець болгарський - 6 шт; часник - 2-3 головки; зелень - за смаком; соняшникова олія - 1 ст; оцет 9% - 200 гр; цукор - 200 гр; сіль - 2 ст л; спеції для моркви по-корейськи - 1 пакетик.
Заготівля кабачків по-корейськи на зиму
Морквину почистити, натерти на спеціальній тертці (завдяки якій виходять довгі смужки), так само вчинити і з кабачками. Болгарський перець і цибулю нарізати тонкою соломкою, часник пропустити через чеснокодавку або натерти, зелень покришити.
Рецепт кабачків по-корейськи на зиму.
Все змішати, залити маринадом з олії, оцту, солі, цукру і спецій. Поставити в холодильник на три-чотири години, після чого розкласти по банках.
Банки з кабачками по-корейськи стерилізувати протягом 20 хвилин (0,5 л, якщо більше - додавати по 5 хвилин на кожні 200 гр), потім закатати.
|