Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Консервовані кабачки по-корейськи

Консервовані кабачки по-корейськи


Консервовані кабачки по-корейськи
Це гостре блюдо домашнього приготування складе гідну конкуренцію корейським закускам з супермаркету, до того ж обійдеться вам в рази дешевше. Воно може використовуватися замість гарніру, крім того, з кабачками по-корейськи відмінно поєднуються пісні страви, рецепти яких включають картоплю, макаронні вироби та інші ситні продукти.

У рецепті домашньої заготовки використовуються:

кабачки - 3 кг;
морква - 0,5 кг;
цибуля - 0,5 кг;
перець болгарський - 6 шт;
часник - 2-3 головки;
зелень - за смаком;
соняшникова олія - 1 ст;
оцет 9% - 200 гр;
цукор - 200 гр;
сіль - 2 ст л;
спеції для моркви по-корейськи - 1 пакетик.

Заготівля кабачків по-корейськи на зиму

Морквину почистити, натерти на спеціальній тертці (завдяки якій виходять довгі смужки), так само вчинити і з кабачками. Болгарський перець і цибулю нарізати тонкою соломкою, часник пропустити через чеснокодавку або натерти, зелень покришити.

Рецепт кабачків по-корейськи на зиму.

Все змішати, залити маринадом з олії, оцту, солі, цукру і спецій. Поставити в холодильник на три-чотири години, після чого розкласти по банках.

Банки з кабачками по-корейськи стерилізувати протягом 20 хвилин (0,5 л, якщо більше - додавати по 5 хвилин на кожні 200 гр), потім закатати.

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: