Готуємо торт "Снікерс" для дорослих та малечі
15 серпень 2016 12:48
8 856
0
 Шоколадний батончик “Снікерс” має безліч шанувальників, адже він дійсно дуже смачний і поживний. Але майже всім здається, що шоколадка занадто маленька, завжди не вистачає ще одного невеликого шматочка, щоб відчути себе дійсно щасливим і задоволеним.
"Порадник" пропонує вам приготувати не маленьку шоколадку, а справжній торт. Його вистачить на всіх друзів і гостей, і ще залишиться.
Інгредієнти: Для тіста:
4 яйця;
2 склянки цукру;
2 склянки сметани;
2 чайні ложки амоняку;
100 гр. молока;
0,5 чайної ложки соди;
4 столові ложки какао;
4 склянки муки.
Приготування тіста:
Яйця збити з цукром і додати сметану. Амоняк розвести в гарячому молоці і додати соду. Какао розмішати з мукою. Всі продукти з’єднати і замісити тісто. Це тісто розділити на дві частини. Спекти 2 коржі.
Для крему
1 склянка молока;
3 стол. ложки крохмалу;
1 склянка цукру;
150гр. масла.
Приготування крему:
Крохмал розвести в половині холодного цього молока і додати до решти гарячого молока , додати цукор і все разом заварити. Взбити масло і додати до нього охолоджений заварний крем.
Для маси:
1 банка (0,5л.) згущеного вареного молока;
2 пачки подрібненого вершкового крекеру;
1 пачка ванільного цукру;
200 гр. жареного арахісу;
200 гр. масла.
Масло взбити з згущеним молоком і додати всі інші продукти.
Перекладаем так:
1) корж;
2) крем;
3) маса з крекером;
4) крем;
5) корж.
Смачного!
|