Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Як приготувати смачні "нагетси" власноруч

Як приготувати смачні "нагетси" власноруч


Як приготувати смачні "нагетси" власноруч
"Нагетси" добре відомі частим відвідувачам закладів фаст-фуду. Вони подобаються всім, навіть тим дорослим і дітям, які не люблять біле сухувате філе курячої грудки.

Сімейство "Нагетс" нескінченно різноманітно: класичні курячі, легкі рибні, ніжні – з індички, вегетаріанські – з овочами, і навіть шоколадні – для ласунів.



"Нагетси" прості в приготуванні, і при цьому дуже смачні – з'їси один, а рука вже тягнеться за наступним. Не сама здорова їжа, але ви можете завжди можете замість обжарювання запекти їх у духовці.

Пропонуємо три варіанти приготування: в сирній і кукурудзяній паніровці та гірчично-медовій заправці.

"Нагетси" у золотистій кукурудзяній паніровці

Інгредієнти:
курячі грудки (половинки, без шкірочки і кісток) (3 шт.);
яйце (1 шт.);
вода;
кукурудзяна крупа (дрібненька) (1 скл.);
солодка паприка (1 ч. л.);
сіль, мелений чорний перець за смаком;
олія для смаження;

Приготування:
У тарілці змішуємо кукурудзяну крупу і прянощі. Куряче філе нарізаємо шматочками і опускаємо спершу в яйце, тоді - у паніровку і обсмажуємо з
усіх боків до рум'яної скоринки. Подаємо нагетси з соусом.

"Нагетси" у пармезані з травами

Інгредієнти:
курячі грудки (2 шт.);
панірувальні сухарі (1/2 скл.);
пармезан (або інший гострий сир) натертий (1/4 скл.);
сіль (1/4 ч. л.);
базилік сушений (1/2 ч. л.);
чебрець сушений (1/2 ч. л.);
вершкове масло (1/4 скл.);

Приготування:
У пластиковий пакет засипаємо панірувальні сухарі, сир, сіль, базилік і чебрець і гарненько струшуємо. Курячу грудку нарізаємо маленькими шматочками, опускаємо у розтоплене вершкове масло, а тоді - у панірувальну суміш. Викладаємо нагетси на замазане маслом деко і запікаємо 20 хв. при 180 градусах.

"Нагетси" у гірчично-медовій заправці

Інгредієнти:
курячі грудки (0,5 кг);
майонез (1/4 скл.);
гірчиця (1/4 скл.);
мед (2 ст. л.);
сіль (1/4 ч. л.);
кукурудзяні пластівці (несолодкі) (півтори склянки).

Приготування:
Змішуємо майонез, гірчицю, мед і сіль. Курячу грудку нарізаємо маленькими шматочками і опускаємо в соус - перемішуємо, щоб шаточки м'яса промаринувалися у заправці рівномірно. Тоді шматочок за шматочком обкачуємо у подрібнених пластівцях і запікаємо при температурі 200 градусів орієнтовно 15 хв.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: