Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Буряковий салат з болгарським перцем

Буряковий салат з болгарським перцем


Буряковий салат з болгарським перцем
Простий у приготуванні та водночас пікантний салатик із мінімальної кількості доступних складників. Взимку смакуватиме як до картопляного пюре з котлеткою, так і слугуватиме буряковим додатком до червоного борщу.

Інгредієнти для салату

3 кг червоних столових буряків
1 кг солодкого болгарського перцю
3 великі цибулини
Маринад: 1 скл. води
1 скл. олії
1 скл. цукру
1 ст. ложка солі
2/3 скл. оцту (9%).

Як приготувати салат з буряка та болгарського перцю

Буряки зварити або спекти у духовці, охолодити, потерти на грубій тертці.
Цибулю порізати кубиками, перець – тоненькою соломкою.
Усі складники для маринаду з’єднати в каструльці і довести до кипіння.
У киплячий маринад покласти посічені цибулю та перець і варити 15 хв.
Додати до киплячої маси потертий буряк, продовжувати варити на малому вогні ще 20 хв.
Гарячим розкласти салат у підготовлені стерильні банки і одразу ж закатати бляшаними кришками.
Поставити банки догори дном та закутати в теплу щільну тканину до повного охолодження.

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: