Цвітна капуста, запечена з сиром
22 липень 2016 13:37
4 303
0
 Цей рецепт – справжня знахідка для шанувальників цвітної капусти. Ніжна, соковита, та ще й із хрусткою сирною скоринкою. Що може бути смачніше?
Інгредієнти для страви
0,5 кілограма цвітної капусти 150 грамів твердого сиру 100 грамів сметани 50 грамів панірувальних сухарів 3 зубки часнику сіль чорний мелений перець зелень.
Як приготувати капусту з сиром
Капустину розібрати на суцвіття і відварити протягом 7-8 хвилин у підсоленій воді. Відцідити і охолодити. Додати до капусти сметану, подрібнений часник і перець. Усе добре вимішати. Шматочки капусти викласти у форму для запікання, посипати сухарями і тертим на грубу тертку сиром. Поставити у духовку, розігріту до 180 градусів. Через 15 хвилин вийняти. Посипати свіжою зеленню.
|