З чим зробити бутерброд влітку. 15 цікавих рецептів
04 липень 2016 13:14
3 464
0
 Зазавичай літом не дуже хочеться стояти біля горячої плити. Краще посидити десь у холодочку на лісовій галявині або біля рчіки. Готувати не хочеться, але їсти все одно треба. Тут і приходить на допомогу наш старий добрий бутерброд.
Ні, хто сказав що це має бути бути масло і ковбаса? Пропонуємо вашій увазі кілька цікавих рецептів літніх бутербродів, які втамують голод, але не обтяжать шлунок.
Спробуйте знайти в пропонованому переліку свій, несподівано смачний і новий варіант.
Беремо скибочку свіжого білого хліба або багета (можна підсушити в духовці або тостері) і – починаємо.
1. Змішати вершковий сир з лимонною цедрою, промазати тости, покласти кілька ягід малини.
2. Покласти на хліб шматочки свіжих помідорів, посипати сіллю і поперчити, зверху потерти твердий сир.
3. Обсмажити в олії тонко порізані кільця цибулі і викласти її на тости разом з сиром брі та шматочками яблука.
4. Покласти на хліб тонко нарізані скибочки яблука, посипати тертим чеддером, запікати тости в духовці до розплавлення сиру.
5. Намазати скибки багета журавлинним соусом, посипати морською сіллю і меленим перцем.
6. Обсмажити дрібно нарізаний кріп і родзинки в оливковій олії до м’якості, викласти на підсушені тости.
7. Намазати хліб вершковим маслом, посипати підсмаженим арахісом, додати шматочки бананів і кілька крапель меду.
8. Змішати тушковані боби з дрібно нарізаним перцем чилі, намазати на тости, поперчити і покласти зверху шматочок сиру, запікати в духовці до розплавлення сиру.
9. Нарізати свіжий шпинат, викласти на тости, зверху покласти тоненько порізаний бекон і кружальце звареного круто яйця.
10. Покласти на тости листочки зеленого салату, зверху посипати тертим пармезаном і прикрасити анчоусами.
11. Посипати тости сиром брі, зверху покласти тонко нарізану шинку, можна додати трохи гірчиці.
12. Викласти на хліб маскарпоне, зверху скибочку бекону і розрізані навпіл виноградини.
13. Намазати тости шоколадним горіховим кремом Nutella, зверху покласти трішки апельсинового джему.
14. Обсмажити у вершковому маслі шматочки яблука до м’якості, викласти яблука на скибочки запеченого хліба, зверху покласти тоненьку скибочку шинки.
15. Змастити скибочки хліба вершковим маслом, покласти тонко нарізану шинку і корнішони.
|
|
|