Простий рецепт молочного морозива
29 червень 2016 18:00
5 520
0
 Морозиво люблять і дорослі, і діти. Це самий популярний десерт, а тому його асортимент на ринку просто величезний. З горішками, шоколадом, сухофруктами, карамеллю, джемом, печивом, вафлями...
Чому б не спробувати приготувати морозиво в домашніх умовах? Адже так ми зможемо використати тільки перевірені інгредієнти, та додати наповнювачі які подобаються саме вам.
Пропонуємо вам рецепт приготування молочного морозива.
Інгредієнти: 1 л молока; 100 г масла; 2 скл. цукру; 1 ч. ложка крохмалю; 5 яєчних жовтків.
Приготування: Молоко налити в каструлю, поставити на вогонь, відразу ж додати масло, довести до кипіння, зняти з вогню.
Змішати цукор і крохмаль, додати жовтки, розтерти до однорідної маси, додати трошки молока, щоб вийшла гуміш густино рідкої сметани.
У гаряче молоко поступово вливати яєчну масу, постійно помішуючи, знову поставити на вогонь.
Коли суміш закипить повторно, зняти каструлю з вогню, поставити в холодну воду і продовжувати помішувати, доки охолоне. Розлити по формах, заморозити.
Смачного!
|