Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Аджика з хроном

Аджика з хроном


Аджика з хроном

До м’яса чи ковбаси, до макаронів чи картоплі, або просто з хлібом – ця аджика смакує з усім. Величезний плюс цього рецепту – соус не треба консервувати, а хрін терти. Перекрутив – і готово! Скуштуйте!

нгредієнти для аджики з хроном

3 кг помідорів
1 кг болгарського перцю червоного товстостінного
300 г коренів хрону
1 скл. очищених зубців часнику
4–5 шт. перцю гострого (на бажання)
сіль – за смаком.
Можна додати олію і цукор.

Як приготувати сиру аджику з хроном

Помідори вимити і скласти в миску. Почистити часник і перець, а гострий перець залишити з насінням і перегородками, нічого не видаляти. Вимити коріння хрону, почистити.
Пропустити через м’ясорубку всі підготовлені овочі. Щоб перемолоти корені хрону, потрібно на м’ясорубку одягнути цупкий поліетиленовий пакет, зав’язати його міцно, щоб не залишалося щілин. Перемелений хрін буде падати в пакет, що вбереже ваші очі і ніс від сильного печіння.
Всі овочі помістити в одну велику миску, додати сіль, цукор, олію за смаком, як слід розмішати.
Аджику розкласти по банках, закрити звичайними поліетиленовими кришками. Аджика чудово зберігається в холодильнику кілька місяців.

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: