Запечена молода картопля, з твердим сиром
21 червень 2016 11:37
4 177
1
Сир і картопля – інгредієнти, які можуть прикрасити і збагатити смаком та ароматом будь-яку страву. Тому коли вони «зустрічаються» в одній тарілці, страва автоматично стає виграшною і улюбленою. Інгредієнти для картоплі з сиром 1 кг молодої картоплі 50 г вершкового масла 50 г тертого твердого сиру сіль, чорний перець, зелень. Як приготувати печену картоплю з сиром Бульби бажано вибрати приблизно однакового розміру. Добре вимити, шкірку не чистити. Надрізати кожну картоплину вздовж, не дорізаючи до кінця – зовні картоплини повинні здаватися цілими. Змастити маслом форму для запікання, викласти картоплю розрізами вгору, посипати перцем, сіллю, посіченою зеленню і сиром так, щоб в розрізи також потрапила начинка. На кожну картоплину зверху покласти по шматочку вершкового масла, готувати в розігрітій духовці до готовності і золотисто-коричневої скоринки. |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
КОМЕНТАРІ (1)
|