Кабачкові оладки з сиром та часником!
04 червень 2016 18:35
5 090
0
 Кабачки – настільки універсальний літній овоч, що з нього можна приготувати абсолютно все – від рагу до запіканки. Одних тільки кабачкових оладок існує кілька видів. Для одних кабачок треться на найдрібнішу тертку, як на деруни, для інших ріжеться кубиками. Ми ж цього разу скористаємося крупною терткою і додамо до кабачкового тіста твердий сир і подрібнений часник. Чи варто переконувати, наскільки це вдале поєднання? Давайте просто приготуємо!
Інгредієнти для оладок з кабачків
2 середні кабачки 2 яйця 50 г твердого сиру 3 зубці часнику 2 столові ложки борошна сіль, перець свіжа зелень (кріп, петрушка)
Як приготувати кабачкові оладки
Кабачки помити, зрізати плодоніжки, натерти на крупній тертці Додати яйця і добре перемішати. Сир потерти на крупній тертці. Часник почистити і дрібно посікти ножем або пропустити через прес. Зелень посікти якомога дрібніше. Додати до кабачкової маси натертий сир, зелень і подрібнений часник, всипати борошно, перець за смаком, перемішати. Посолити тісто на оладки перед самим смаженням. Добре розігріти пательню, влити достатньо рафінованої олії. Викладати кабачкове тісто столовою ложкою. Смажити до рум’яної скоринки з обох боків. Подавати зі сметаною або соусом «Тартар», прикрасивши гілочками зелені.
|