Рецепти маринадів для курки на будь-який смак
27 травень 2016 18:00
7 874
0
 Куряче м’ясо – дієтичне, корисне, недороге а ще з нього можна приготувати дуже багато смачних страв
Якщо ви хочете, щоб ваша курочка була ніжною і неймовірно смачною, то для її приготування потрібний найкращий, найпряніший і найароматніший маринад!
Сподіваємося, що рецепти маринадів, які ми вам пропонуємо, вам сподобаються.
Пряний маринад
Інгредієнти на 1 кг: Цибуля - 1 шт; Часник - 3 зубчики; Лимонний сік - 30 мл; Червоний перець мелений і сіль - за смаком.
Приготування: Цибулю і часник дрібно порубати і змішати з сіллю і перцем. Засипати сумішшю шматочки курки, перемішати і залишити в прохолодному місці на 4-6 годин
Повний маринад
Інгредієнти на 1 кг: Соєвий соус - 200 мл; Мед - 150 г; Пиво - 200 мл; Часник - 2 зубчики; Стручок червоного перцю; Одна гілочка розмарину.
Приготування: Подрібнити часник, змішати з іншими інгредієнтами. Отримані маринадом залити курку і залишити в холодильнику на ніч
Італійський маринад
Інгредієнти на 1 кг: Сік половинки лимона; Оливкова олія - 5 столових ложок; Часниковий порошок - чайна ложка; Сухі італійські трави - за смаком; Сіль і перець - за смаком.
Приготування: Куряче філе порізати шматочками, додати спеції, лимонний сік і оливкову олію, добре перемішати. Залишити маринуватися на півгодини
Гострий маринад
Інгредієнти на 1 кг: Цибуля - 2 шт; Оливкова олія - 4 столові ложки; Перець чилі, сіль паприка - за смаком; Лавровий лист (можна мелений) - 2 шт.
Приготування: Цибулю порізати дуже дрібно, додати оливкове масло, приправи і лаврове листя. Покласти в отриманий маринад курку, перемішати і залишити на 5-6 годин
Винний маринад
Інгредієнти на 1 кг: Сухе червоне вино - 400 мл; Оливкова олія - 8 столових ложок; Розмарин - 1 гілочка; Чебрець, перець, сіль - за смаком.
Приготування: Змішати масло і вино, додати розмарин і спеції, полити маринадом курку і дати постояти за кімнатної температури 30 хвилин.
Грейпфрутовий маринад
Інгредієнти на 1 кг: Грейпфрут - 1 шт; Цибуля - 1 шт; Часник - 2 зубчики; Мед - 2 столові ложки; Винний оцет - 2 столові ложки; Вода - 200 мл.
Приготування: Вичавити з грейпфрута сік, додати 200 мл води, оцет, мед, перемішати. Цибулю і часник дрібно нарізати, посипати ними курку. Зверху залити маринадом. Залишити на 4 години Смачного!
|