Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Як приготувати смачні реберця-барбекю у духовці

Як приготувати смачні реберця-барбекю у духовці


Як приготувати смачні реберця-барбекю у духовці
Свинячі реберця в духовці – відмінне блюдо не тільки для святкового столу, але і для повсякденного, особливо якщо ви хочете здивувати своїх друзів або членів сім’ї чимось новим.

Смачні, соковиті реберця зі спеціями можна приготувати за простим і доступним рецептом не лише на природі, а й у себе вдома, не виходячи з кухні.

Тож пропонуємо вашій увазі рецепт реберець барбекю в духовці.

Інгредієнти:
1,5 кілограм свинячих реберець;
1 склянка соусу барбекю;
1 столова ложка меленої паприки;
1 столова ложка меленого кмину;
1 столова ложка чилі;
мелений чорний перець;
сіль.

Приготування:

Перемішати мелений чорний перець, сіль, перець чилі, кумин та паприку. Спеції готові.

Реберця промити, відрізати плівку зі зворотнього боку і натерти реберця сумішшю спецій. Якщо не любите надто гостре, зменшіть кількість гострого перцю удвічі.

Найкраще реберця натерти спеціями за день до смаження, або хоча б за декілька годин, щоб вони ввібрали всі аромати і смаки.

Підготовлені реберця загорнути у фольгу, покласти на деко і поставити у розігріту духовку.

Запікати при температурі 180 ºС близько години, потім перевернути на іншу сторону і запікати ще годину.

Дістати з духовки, відкрити фольгу, змазати соусом барбекю і запікати у відкритому вигляді ще 10 хвилин при температурі 225 ºС.

Реберця порізати на окремі кісточки або на невеликі шматочки і подавати зі свіжими овочами, печеною картоплею, або просто з соусом.

Реберця за таким рецептом можна готувати і на природі, на грилі.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: