Як приготувати рульку з темним пивом у мультиварці
03 травень 2016 13:33
3 064
0
 Мультиварки вже давно стали добрими помічниками на багатьох українських кухнях. Тому давайте спробуємо приготувати у мультиварці свинячу рульку.
Приготована за цим рецептом, рулька буде ніжною, соковитою, з ледь вловимим тонким ароматом темного пива.
Найкраще, звісно, використовувати непастеризоване, живе, однак і пляшковий варіант підійде непогано. Адже після тривалої термічної обробки усі пивні нотки повністю переходять у рульку.
Інгредієнти: 1 свиняча рулька – 1000-1200 г 6-8 зубців часнику сіль, спеції за смаком 0,5 мл темного пива.
Приготування: Свинячу рульку помити, ножем зробити маленькі надрізи у шкірці, посолити, натерти спеціями та подрібненим часником і залишити маринуватися на 1-2 год.
В каструлю мультиварки покласти мариновану рульку, залити пивом. Закрити кришку, обрати режим «випічка» або «смаження» тривалістю 2 год.
Через 1 годину мультиварку відкрити, перевернути рульку і залишити допікатися ще на 1 годину.
Після звукового сигналу перші 30 хвилин мультиварку не відкривати. Тоді обережно дістати гарячу рульку і викласти на тарілку.
Смачного!
|