Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Як приготувати рульку з темним пивом у мультиварці

Як приготувати рульку з темним пивом у мультиварці


Як приготувати рульку з темним пивом у мультиварці
Мультиварки вже давно стали добрими помічниками на багатьох українських кухнях. Тому давайте спробуємо приготувати у мультиварці свинячу рульку.

Приготована за цим рецептом, рулька буде ніжною, соковитою, з ледь вловимим тонким ароматом темного пива.

Найкраще, звісно, використовувати непастеризоване, живе, однак і пляшковий варіант підійде непогано. Адже після тривалої термічної обробки усі пивні нотки повністю переходять у рульку.

Інгредієнти:
1 свиняча рулька – 1000-1200 г
6-8 зубців часнику
сіль, спеції за смаком
0,5 мл темного пива.

Приготування:
Свинячу рульку помити, ножем зробити маленькі надрізи у шкірці, посолити, натерти спеціями та подрібненим часником і залишити маринуватися на 1-2 год.

В каструлю мультиварки покласти мариновану рульку, залити пивом. Закрити кришку, обрати режим «випічка» або «смаження» тривалістю 2 год.

Через 1 годину мультиварку відкрити, перевернути рульку і залишити допікатися ще на 1 годину.

Після звукового сигналу перші 30 хвилин мультиварку не відкривати. Тоді обережно дістати гарячу рульку і викласти на тарілку.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: