Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Крученики з грибами. А що ви поставите на великодній стіл?

Крученики з грибами. А що ви поставите на великодній стіл?


Крученики з грибами. А що ви поставите на великодній стіл?

Рецепт традиційної української страви, яка не залишила байдужим жоден шлунок, особливо чоловічий. А там, дивись, і до серця недалеко! Жарти жартами, а приготувати крученики хоча б раз у житті варто кожній господині. Не так вже це складно, як видається. А смакота така, що хочеться куштувати знову й знову. Особливо якщо оказія наближається святкова.

Інгредієнти для кручеників
700-800 грамів свинячого філе
півкілограма печериць
2 цибулини
2 яйця
200 грамів твердого сиру
склянка сметани
2 столові ложки томатної пасти
сіль, перець, спеції
соняшникова олія

Як приготувати крученики з грибами

Гриби почистьте, поріжте і підсмажте з дрібно порізаною цибулею на соняшниковій олії.

Зніміть з вогню, коли сік, який пустили гриби, випарується.

До грибів додайте зварені круто порізані яйця та потертий сир. Усе посоліть і поперчіть й добре йте

Свинину порізати плоскими шматками, як на відбивні. Кожен кусень відбити з обох боків.

На один кінець шматка м’яса класти ложку начинки і скручувати рулетом. Скручений рулет потрібно зафіксувати за допомогою нитки чи зубочистки.

Рулетики обсмажити на олії з усіх боків. Після цього вийняти зубочистки (або зняти нитки).

Обсмажені рулети викласти на деко

Сметану і томатну пасту змішайте з 1,5-2 склянками води і посоліть. Цією сумішшю полийте крученики.

Форму поставте в духовку і запікайте близько півгодини.

Подавати можна з будь-яким гарніром.

Більше рецептів кручеників можна подивитися тут.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: