Готуємо сирник "Львівська пані" з мармеладом
14 квітень 2016 13:30
6 337
0
 Рецептів сирників є безліч. Кожна господиня готує його по-своєму – з маком, яблуками, сухофруктами, родзинками і т.д. Ми пропонуємо вам рецепт з мармеладом
Інгредієнти: Для сирної серединки: сир домашній - 500 г цукор - 2 / 3 склянки яйця - 3 шт цедра лимона - 1 шт крохмаль - 1 ст. л мармелад.
Для штрейзеля: вершкове масло - 80 г цукор - 1 / 3 склянки борошно - 2 / 3 склянки; какао - 2 ст. л .
Приготування: Сир, цукор , яйця викласти в один посуд. Розтерти в однорідну, пишну, кремоподібну масу. Додати крохмаль, цедру лимона, ретельно змішати. Додати мармелад.
Приготувати штрейзель: вершкове масло натерти на тертці. Додати до натертого масла борошно і цукор, руками перетерти в крихту. Додати какао, розтерти до однорідності.
На дно форми для запікання викласти половину шоколадного штрейзеля, потім сирну масу з мармеладом, ретельно розрівняти лопаткою, щоб не було порожнеч. Накрити другою половиною штрейзеля.
Випікати 45 хвилин за температури 190 °С. Готовий сирник піднімається вище форми і відстає від стінок. Його треба повністю остудити, не виймаючи з форми.
Сирнику необхідно настоятися 5-6 годин щоби він став щільніщим.
Смачного!
|