Як замаринувати печериці нашвидкоруч
24 лютий 2016 08:00
26 145
0
 Мариновані в домашніх умовах грибочки завжди смачніше ніж куплені в магазині.
Мариновані печериці – це відмінна закуска, яку також можна використовувати як інгредієнт для салату або піци.
Пропонуємо вашій увазі простий рецепт маринування печериць, за допомогою якого ви зможете самостійно приготувати дуже смачні грибочки.
Інгредієнти:
– печериці (бажано маленького розміру) - 500 г – олія соняшникова рафінована - 100 г – оцет 9% - 25 г – часник - 2 зубчики – лавровий лист - 1-2 шт. – духмяний перець - кілька горошин – сіль - 1 ч. л. без вершка – цукор - 1 / 2 ч. л. – зелень кропу
Приготування:
Гриби добре помити і повністю обсушити. Якщо гриби великого розміру, – їх слід розрізати на 2 - 4 частини.
Часник подрібнити ножем.
В каструлю налити олію, оцет, додати подрібнений часник, сіль, цукор, лавровий лист, духмяний перець. Все перемішати, довести до кипіння.
Як тільки маринад закипить, – в каструлю викласти гриби.
Гриби перемішати з маринадом, накрити кришкою і на малому вогні варити 20 хв. Додатково воду не доливати (печериці пустять достатньо власного соку). Зварені печериці попробувати на смак, при потребі додати оцту, солі, перемішати і повністю охолодити в маринаді.
Самчного!
|
|
|