Смачна випічка. Рогалики з повидлом за бабусиним рецептом
11 лютий 2022 15:31
909
0
Приготувати вдома рогалики насправді зовсім не складно. Зазвичай дріжджове тісто розкочують у круглий коржик і нарізають його на витягнуті трикутні сегменти. На трикутник укладають начинку, і щільно закручують трубочкою до вузького краю. Роблять рогалики різної форми та розміру. Але досвідчені газдині зазначають, що чим трубочки менші, тим печиво більше подобається дітям. До речі, як приготувати рогалики з листкового тіста із шинкою та сиром, можна подивитися тут. Рогалики з повидлом Інгредієнти: 300 г борошна, 150 г вершкового масла або маргарину, 2 яйця, 10 г дріжджів, 3 ст. л. кефіру, дрібка солі, 50 г цукру. Начинка: 200 г повидла (густого). Приготування: Масло (маргарин) посікти з борошном, додати цукор, жовтки, розведені в кефірі дріжджі, посолити і вимішувати, поки не утвориться однорідна маса. Накрити тісто рушником або харчовою плівкою і відкласти на годину. Тісто розкачати в круг, порізати на сектори (трикутниками), намазати на них повидло, звернути у рогалики. Змастити їх жовтком, посипати цукром, викласти на вистелене пергаментом деко. Випікати в гарячій духовці (210-220 °С) впродовж 15-20 хв. Готові рогалики можна присипати цукровою пудрою. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|