Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Готуємо шоколадний десерт без випічки. Ідеальний варіант для початківців

Готуємо шоколадний десерт без випічки. Ідеальний варіант для початківців


Готуємо шоколадний десерт без випічки. Ідеальний варіант для початківців

Цей смачний шоколадний торт за зовнішнім виглядом і за смаком цілком може скласти конкуренцію багатьом десертам, що випікаються в духовці. Щоби прикрасити його, можна також використовувати тертий смужками шоколад, мигдальні пластівці або будь-які інші горіхи.

Шоколадний торт без випічки – ідеальний варіант для початківців. Жодного замішування тіста, просіювання борошна, випікання. Тільки робота з готовими продуктами.



Шоколадний десерт без випічки

Інгредієнти:
Сухе молоко або дитяча суміш - 500 г.
Какао - 8 ст.л.
Масло вершкове м’яке - 250 г.
Вода - 1 склянка.
Цукор - 6 ст.л.
Печиво для чаю квадратики - 5 пачок.

Приготування:

Змішайте какао і сухе молоко. Потім додайте розм’якле за кімнатної температури масло. Зробить суміш однорідною.

Розчиніть в гарячій воді 6 ст. л цукру. Додайте сироп до суміші з масла, какао і сухого молока. Збийте все блендером.

Застеліть форму харчовим папером і викладіть шар печива. Зверху викладіть шар крему і рівномірно його розподіліть.

Можете зробити багато шарів, щоби торт вийшов високим. Самий верхній шар має бути з шоколадного крему.

Готовий торт потрібно поставити в холодильник хоча б на півгодини, щоб він просочився і застиг.

Ви також можете, за бажанням, зробити глазур з вершків і згущеного вареного молока, збивши компоненти міксером. Цією глазур’ю ви можете змастити торт зверху і з боків.

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: