Італійська кухня. Готуємо равіолі з м’ясом
08 лютий 2022 19:38
482
0
Равіолі – це один із видів пасти, які готують в національній кухні Італії. Залежно від того, яку начинку вибрати, равіолі можуть слугувати як основною стравою, так і десертом. Для того, щоб приготувати їх, не обов'язково мати неймовірні кулінарні здібності. Достатньо дотримуватися рецепту, і равіолі обов'язково вийдуть ніжними, смачними і здатними прикрасити будь-який стіл. До речі, як правильно смажити китайські пельмені цзяоцзи, ви можете дізнатися тут. Інгредієнти: Тісто для пельменів – 1 кг. Фарш свинячо-яловичий - 500 г. Цибуля - 2 шт. Яйця - 1 шт. Сіль, перець чорний мелений - за смаком. Приготування: Щоби приготувати начинку для равіолі, для початку потрібно нашаткувати цибулю, всипати її в подрібнене м'ясо, вбити яйце, приправити перцем, сіллю і розмішати фарш. Поверхню столу треба присипати борошном, а потім відрізати невеликий шматочок від готового тіста. Шматок тіста потрібно досить тонко розкачати, використавши качалку. Має вийти пласт прямокутної форми. Прямокутний пласт треба розділити вздовж на дві частини, а потім викласти кульки з фаршу, залишивши між ними відстань, щоб потім закріпити тісто. Фарш потрібно викладати ближче до краю, де розрізане тісто. Потім необхідно накрити начинку і притиснути краї один до одного. Далі тісто між начинкою треба придавити пальцем, а потім розрізати порційно, позбавивши зайвих шматочків. Після чого потрібно закип'ятити воду і відправити туди равіолі не менше ніж на 10 хвилин. При подачі можна додати масло і тертий сир. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|