І на сніданок, і на вечерю. Готуємо човники з картоплі
02 лютий 2022 17:30
613
0
Це чудова ідея для і для сніданку, і для вечері. Пропонуємо вашій увазі рецепт човників з картоплі з яйцями і сиром. Якщо у вас з вечора залишилася картопля зварена у мундирі – чудово, якщо ні – на її приготування не потрібно багато часу та навичок. А далі – готуємо нашу оригінальну страву. Човники з картоплі з яйцями і сиром Інгредієнти: 2 великі картоплини відварені у мундирі, 1 ст. л. вершкового масла, 2 яйця, 2-3 смужки бекону/шинки, зелена цибуля, 3 ст. л. тертого сиру, зелень - за смаком. Приготування: Бекон обсмажити та порізати смужками, цибулю порізати. Нагріти духовку до 175 °С. Акуратно зрізати капелюшки з кожної картоплини, ложкою вискоблити м'якоть і викласти її в миску. У кожний човник покласти по половині столової ложці масла й тертого сиру, зелену цибулю, бекон. Присипати зеленню за смаком. Розбити зверху по яйцю. Посолити й поперчити. Присипати додатково сиром і беконом. Випікати в духовці близько 25 хвилин, поки білки не побіліють. Дістати з духовки й додатково присипати зеленню. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|