Смачна закуска. Готуємо пастрому з індичої грудки
27 січень 2022 17:30
420
0
Готується ця закуска нескладно, а результат буде чудовим. М'ясо індички саме по собі має ніжний смак, і є дуже цінним продуктом, тому не відкладаючи, спробуємо приготувати пастрому з індички в духовці. До речі, краще брати товстий шматок, але не більше 1,5 кг. Якщо він менш 1 кг, то зменште час на пару хвилин, щоб м'ясо не вийшло сухуватим. Для шматка вагою 2 кг збільште на 2-4 хвилини. Пастрома з індичої грудки Інгредієнти: 1,5 кг грудок індички одним шматком, сіль, солодка паприка (мелена), суміш сухих італійських трав, мелений перець, 2-3 ст. л. рослинної олії. Приготування: Змішати сіль, перець і трави з солодкою паприкою у целофановому пакеті. Грудки натерти рослинною олією і покласти в пакет зі спеціями. Добре потрясти та обваляти в ньому м'ясо. Потім щільно обгорнути і покласти в холодильник на півгодини. У цей час нагріти духовку до 250 °С. Лист застелити фольгою. Викласти на лист м'ясо і поставити в духовку на середній рівень на 15(!) хвилин. Виключити духовку. М'ясо в ній залишити до ранку (якщо робите ввечері) або години на дві - до повного остигання. Результат вражає: смачно, швидко і посуд мити не потрібно. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|