Грильована риба з лимоном і орегано. Смачно та корисно
18 січень 2022 14:58
604
0
Традиційні грецькі трави і лимонна цедра доповнюють цей рецепт риби особливим смаком. До речі, про найпоширеніші помилки, яких ми припускаємося під час приготування риби можна дізнатися тут. Інгредієнти: 1 кг філе риби; 1 ст. л. лимонного соку; 1/2 ч. л. цедри лимону; 1/2 чорного перцю; 1/2 солі; 1 ч. л. орегано; 1/4 чашки оливкової олії; 2 зуб. часнику. Приготування: У великій мисці змішайте олію, часник, лимонний сік, цедру, орегано, перець і сіль. Додайте сюди рибу так, щоб вона покрилася маринадом. Накрийте кришкою і залиште в холодильнику на 15-20 хвилин. Нагрійте гриль і застеліть алюмінієвою фольгою. Помістіть нашу рибу в один шар і смажте по 5-10 хвилин з кожного боку. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|