Як приготувати булочки з корицею. Простий рецепт
17 січень 2022 20:00
2 767
0
Солодкі булочки з дріжджового тіста, посипані цукром і корицею, люблять і діти, і дорослі. Приготувати їх зовсім не складно, а насичений аромат кориці буде хвилювати вас в процесі всього нетривалого приготування. До речі, пухкі булочки з корицею і вершковим кремом під назвою сінабон стали всесвітньовідомим брендом. Як їх приготувати можна дізнатися тут. Булочки з корицею Інгредієнти: 500 г борошна, 200 мл молока, 100 г вершкового масла, 10 г дріжджів, 100 г цукру, 1 яйце, 2 ст. л. кориці, дрібка солі. Приготування: Розчинити у теплому молоці 1 ст. л. цукру, дріжджі, 1 ст. л. борошна і залишіть на 15-20 хв. Додати в опару борошно, сіль, потім 3/4 м’якого вершкового масла і замісити тісто. Тісто має вийти м’яким і ніжним. Залишити тісто під плівкою в теплому місці на 1-1,5 год, щоб воно підійшло. Змішати корицю з цукром. Готове тісто ще раз обімнути і розкачати в пласт прямокутної форми. Відступити 1 см від одного краю тіста і рівномірно змастити всю поверхню тіста розтопленим вершковим маслом, посипати сумішшю кориці з цукром. Згорнути тісто в рулет, скріплюючи незмащений край. Нарізати рулет на однакові за товщиною булочки. Викласти булочки з корицею на застелене пергаментом і змащене маслом деко на відстані приблизно 5 см одна від одної, щоб булочки не злиплися. Накрити булочки рушником і залишити на 20-30 хвилин для підйому. Потім змастити кожну булочку збитим яйцем. Випікайте в розігрітій до 200-210 °С духовці 20-25 хв. до золотистого кольору. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|