Зі свинини, індички або курятини. Готуємо ніжні та соковиті відбивні
17 січень 2022 15:00
523
0
Процес приготування відбивних з однієї сторони дуже простий, а з другої – вимагає зусиль, щоб страва вийшла соковитою та смачною. Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів, як приготувати найапетитніші і оригінальні відбивні, які сподобаються всій родині. До речі, як приготувати свинячу корейку у кисло-солодкому яблучному соусі можна дізнатися тут. Відбивні зі свинини з грибами Інгредієнти: 600 г свинячого філе; 300 г свіжих грибів; лимонний сік; часточка часнику; суміш перців; сушений чебрець. Приготування: Обсушіть м'ясо паперовими рушниками і наріжте скибочками. Потім відбийте його і посипте сумішшю перців і чебрецем. Залиште на 30 хвилин маринуватися. Промийте гриби, просушіть і наріжте скибочками. Додайте лимонний сік, подрібнений часник, сіль, перець і запашні трави – за бажанням. Обсмажте відбивні на сковороді до утворення рум'яної скоринки. Потім викладіть їх на застелене фольгою деко і розмістіть зверху по 2 ложки грибної начинки. Накрийте фольгою, закріпіть краї і відправте в духовку на 30 хвилин при температурі 160 градусів. Подавайте страву з салатом зі свіжих овочів і картоплею. Відбивні з індички в пікантному маринаді Інгредієнти: 0,5 кг філе індички; 2 ст. л. соєвого соусу; 1,5 ст. л. рослинної олії; 1 ч. л. бальзамічного оцту; 1 ч. л. приправи для курки; 1 ч. л. прованських трав; 3 зуб. подрібненого часнику; щіпка суміші перців; 70 г тертого сиру; панірувальні сухарі. Приготування: Покладіть індичку в холодильник на пів години, щоб вона підморозилась. Тоді м'ясо буде простіше різати. Потім наріжте 5 шматків м'яса і відбийте в целофановому пакеті. Готуємо маринад: з'єднайте соєвий соус, рослинну олію, бальзамічний оцет, приправу для курки, прованські трави, часник і суміш перців. Змастіть індичку маринадом, перекладіть в глибокий посуд і залийте маринадом. Відправте в холодильник на добу, а за півтори години до готування дістаньте їх. Змішайте сир і панірувальні сухарі, обваляйте відбивні і обсмажте на підігрітій олії по 2 хвилини з обох сторін. Готові відбивні подавайте з лаймом і овочами. Курячі відбивні з ананасом Інгредієнти: 2 курячі грудки; 20 г тертого сиру; свіжий ананас перець чилі – за смаком сіль – за смаком рослинна олія Розділіть м'ясо за розміром і товщиною на рівні шматочки. Змастіть м'ясо рослинною олією, присипте сіллю і перемістіть в целофановий пакет, щоб злегка відбити грудки качалкою. Приготування: Почистіть ананас і акуратно наріжте. Перець наріжте тонкими кільцями. Потім перекладіть м'ясо на змащену олією лист, викладіть шматочки ананаса, чилі і посипте тертим сиром. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|