Куряче філе, запечене з помідорами та сиром. Смачно та дієтично
10 січень 2022 14:52
2 036
0
Ті, хто намагаються скинути зайву вагу, або ті, кому за станом здоров'я необхідно дотримуватися суворої дієти, знають, що є безліч способів приготувати курячу грудку. Її можна тушкувати, смажити, запікати, приготувати в мультиварці, мікрохвильовці і духовці. Один із варіантів приготування курячого філе - це запікання її у духовці з помідорами і сиром. М'ясо за цим рецептом виходить дуже ніжним і смачним. Куряче філе, запечене з помідорами та сиром Інгредієнти: 6 великих курячих грудок, паприка, сіль і перець за смаком, 1 ч. л. солі, 1 зубчик часнику, 3 гілочки базиліку, 8 великих томатів, 200 г бринзи, 50 г тертого твердого сиру, 450 г вершків, 1 скл. води, 2 ст. л. крохмалю, 1 ст. л. топленого масла. Приготування: Промийте курячі грудки та висушіть. Натріть їх сіллю, перцем, паприкою та сіллю. Потім обсмажте м’ясо на пательні разом із дрібно нарізаним часником. 6 помідорів наріжте кружальцями, а 2 помідори пошаткуйте дрібними кубиками. Змішайте збиті вершки та крохмаль та додайте в нарізані кубиками помідори. Полийте цим соусом обсмажені курячі грудки. На кожну з них викладіть по 4 скибочки помідора. Посипте їх сиром та базиліком. Випікайте приблизно 30 хвилин за температури 160° С. Смачного! До речі, як приготувати куряче філе у вершково-манговому соусі можна дізнатися тут. Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|