З ванільним цукром або шоколадом. Готуємо хрустке імбирне печиво
29 грудень 2021 16:30
680
0
Смачне, хрустке, пряне печиво завоювало багато шанувальників. І спробувавши одного разу, навряд чи вийде його розлюбити. Пропонуємо кілька ароматних і смачних рецептів улюбленого печива. Імбирне печиво з ванільним цукром Інгредієнти: 2 ч. л. тертого імбиру; 160 г пшеничного борошна; 75 г вершкового масла; 80 г коричневого цукру; 15 г ванільного цукру; 1 жовток; 1 ч. л. суміші спецій для пряників; 1 ч. л. розпушувача; щіпка солі. Приготування: З'єднайте нарізане великими кубиками холодне масло з коричневим цукром і дрібкою солі. Збийте за допомогою блендера на високій швидкості. Додайте яєчний жовток і знову добре перемішайте до однорідного стану. Просійте борошно з пряниковими спеціями і ванільним цукром. Порційно всипте цю суміш в блендер разом з тертим імбиром. Замісіть тісто за допомогою блендера і відправте його на годину в холодильник. Потім розкачати тісто качалкою до 1,5 мм товщини. За допомогою фігурних форм виріжте печиво. Перекладіть їх на застеленій пергаментним папером деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 5-8 хвилин. Імбирне печиво з шоколадом Інгредієнти: 125 г вершкового масла; 200 г цукру; 2 г ваніліну; 80-90 г імбиру; 4 яйця; 250 г пшеничного борошна; 1 ч. л. соди; 400 г темного шоколаду; 200 г родзинок. Приготування: Збийте масло кімнатної температури з цукром до однорідної консистенції. Всипте ванілін і вбивайте по черзі яйця, кожен раз добре збиваючи масу. Додайте тертий імбир, просіяне борошно з содою, тертий шоколад і родзинки. Добре перемішайте тісто. Присипте робочу поверхню борошном, розкатайте тісто і виріжте печиво за допомогою спеціальних форм. Деко для запікання змастіть маслом і викладіть печиво. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|