Новорічні страви. Готуємо ніжну та ароматну "Свинину в шубці"
28 грудень 2021 16:30
604
0
Новорічні свята наближаються, то ж постає запитання, що приготувати на святковий стіл. Пропонуємо вам приготувати смачну та ароматну "Свинину в шубці". Доступні інгредієнти та дуже простий рецепт приготування. «Свинина в шубці» Інгредієнти: 1,5-2 кг свинини, 2 ст. л. оливкової олії, 75 г булки, 1 ч. л. діжонської гірчиці, 1-3 ст. л. суміші перцю горошком, 2 ст. л. хрону, 2 ст. л. молока, сіль, чорний перець за смаком. Приготування: Розігріти духовку до 240 °С. Свинину помити, обсушити. Потім натерти приправами за смаком, змастити оливковою олією, викласти її у вогнетривкий посуд для запікання, змащений жиром, покласти в духовку, зменшити вогонь до 180 °С. Тим часом розкришити булку на дрібні шматочки, викласти крихту в миску, перемішати з діжонською гірчицею, різнокольоровим перцем, хроном і молоком. Скачати отриману суміш в кульку, а потім обережно розкачати, щоб отримати «тісто». Дістати м’ясо з духовки за 15 хвилин до готовності, трохи остудити, загорнути у готове «тісто». Запікати знову до золотистої скоринки. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|