Як приготувати смачні сосиски в тісті. Секрети домашньої випічки
21 грудень 2021 16:07
1 099
0
Сосиски в тісті - це популярна у всьому світі випічка, яка виникла в Німеччині як страва фастфуду. Варіації цієї страви відомі в багатьох країнах світу. Смак сосиски в тісті з магазину або їдальні добре знайомий будь-якому українцеві. Приготувати смачну ароматну випічку з сосисками можна і вдома. До речі, як приготувати домашні сосиски для дітей та дорослих можна дізнатися тут. Класична сосиска в тісті Інгредієнти: Борошно - 500 г. Вода - 150 мл. Молоко - 100 мл. М'яке вершкове масло - 80 г. Сухі дріжджі - 10 г. Цукор-50 г. Солі. Яйця - 2 шт. Сосиски-20 шт. Жовтки для змазування - 2 шт. Приготування: Молоко і воду змішати і злегка нагріти на плиті. Додати ложку цукру, дріжджі і три столові ложки борошна. Перемішати вінчиком, накрити рушником і залишити на 20 хвилин. Яйця збити міксером з сіллю і цукром до густої піни і додати в суміш. Додати масло і всипати решту борошна в суміш. Місити тісто поки воно не перестане липнути до рук. Готове тісто покласти в змащену олією миску, закрити плівкою і поставити в тепле місце на 40 хвилин. Тісто розділити на дві частини. З кожної частини розкачати квадрат стороною приблизно 40 см. Розділити тісто на смужки шириною 3 см. Щільно загорнути сосиску в смужку тіста. Викласти сосиски в тісті на деко, змастити тісто збитими жовтками для блиску. Випікати в духовці 20 хвилин при 180°. Сосиски в листковому дріжджовому тесті Інгредієнти: Листкове дріжджове тісто - 400 г. Яйця - 1 шт. Сосиски - 10 шт. Насіння кунжуту для посипання. Приготування: Розрізати тісто на смужки, розтягнути їх руками. Загорнути сосиски в смужки тіста і скласти на покритий папером для випічки килимок. Змастити тісто збитим яйцем, посипати кунжутом. Випікати сосиски в листковому дріжджовому тесті в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 20-30 хвилин. Рецепт київської перепічки Інгредієнти: Вода - 300 мл. Борошно - 4 склянки. Цукор - 1 ст. л. Щіпка солі. Сухі дріжджі - 15 г. Сосиски - 10 шт. Рослинна олія для смаження. Приготування: Змішати дріжджі з цукром, додати теплу воду до появи пінки. Всипати сіль і борошно, замісити тісто. Залишити в теплому місці під рушником, щоб тісто збільшилася вдвічі. Тісто, що підійшло, поділити на 10 частин (за кількістю сосисок), вкласти сосиску посередині і защипнути краї. Смажити сосиски в тесті у великій кількості розігрітої рослинної олії до золотистої скоринки, перевертаючи в процесі. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|