Три рецепти макаронів по-флотськи. Смачно, швидко, поживно
16 грудень 2021 15:09
591
0
Всім знайома страва домашньої кухні – макарони по-флотськи. Вона з'явилася приблизно в 50-і роки XX століття, і з того часу завоювала серця мільйонів. Пропонуємо вашій увазі три рецепти приготування цієї смачної страви. Макарони по-флотськи в білому соусі Інгредієнти: 200 г макаронів; 300 м'ясного фаршу (свинина + яловичина); 2 ріпчаста цибуля; 3 ст. л. рослинної олії (для обсмажування); сіль і перець – за смаком. Для соусу: 80 г вершкового масла; 1 ст. л. борошна; 300 мл молока; сіль і мускатний горіх – за смаком. Приготування: Відправте макарони в киплячу підсолену воду і варіть до готовності. Тим часом приготуйте соус і фарш. Обсмажте нарізану півкільцями цибулю і додайте м'ясо. Тушкуйте до готовності, добре помішуючи. Посоліть і поперчіть фарш, потім перекладіть в миску. У цій же сковороді розтопіть вершкове мало і поступово додайте борошно, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки. Потім вливайте молоко, також постійно помішуючи до загустіння протягом 2 хвилин. Додайте сіль, перець і мускатний горіх. Готові макарони перекладіть в сковороду з соусом, додайте фарш і перемішайте. Макарони по-флотськи з тушонкою Інгредієнти: 100 г макаронів; 300 г м'ясної тушонки (яловичий або свинячий); 1 морква; 1 ріпчаста цибуля; сіль за – смаком; рослинна олія. Приготування: Відваріть макарони в підсоленій воді. Тим часом приготуйте овочеву заправку: натріть моркву на великій тертці, подрібніть цибулю і обсмажте все на рослинній олії (спочатку моркву, а потім додайте цибулю). Додайте тушонку, перемішайте і злегка обсмажте. Змішайте готову заправку з макаронами і можете подавати. Макарони по-флотськи з томатною пастою Інгредієнти: 200 г макаронів; 150 г м'яса (свинина, яловичина); 1 ріпчаста цибуля; орегано, сіль – за смаком; 2 ст. л. томатної пасти; рослинна олія. Приготування: Подрібніть м'ясо за допомогою м'ясорубки. Нарізану цибулю обсмажте на олії до золотистого кольору. Додайте сюди фарш і тушкуйте на великому вогні. Потім всипте приправи, томатну пасту, трохи води і тушкуйте протягом 10 хвилин на слабкому вогні. Тим часом відваріть макарони в підсоленій киплячій воді. Потім перекладіть в сковороду з фаршем, перемішайте і можете подавати. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|