Що намазати на хліб. Готуємо курячий сальтисон замість ковбаси
15 грудень 2021 19:20
720
0
Сьогодні розповімо, як приготувати домашній сальтисон з курки. Це чудовий замінник ковбаси з магазину. Вважаємо, що це найвдаліший і найсмачніший рецепт, отож зберігайте та занотовуйте. Інгредієнти: куряче філе - 1 кг; часник - 3-4 зубчики; желатин - 60 г.; сіль, спеції (перець, паприка та ін.); курячий бульйон або вода. Приготування: Зазвичай використовують грудку й трохи додають м’яса з ніжок. Жир і шкіру брати не треба. Куряче філе ріжемо невеликими шматочками. Додаємо сіль до смаку й додаємо спеції. Тут все залежить від вашого смаку, додавайте те, що подобається: чорний і червоний перець, паприку, можна додати куркуму, гострий перець чилі — все, що завгодно. Також додаємо подрібнений часник. Добре перемішуємо і залишаємо м’ясо хвилин на 15. Тепер беремо 3 столові ложки холодного курячого бульйону і змішуємо з желатином. Якщо бульйону немає, то просто воду. Змішуємо м’ясо і желатин, викладаємо у форму (ідеально підійде прямокутна форма для кексу). Зверху щільно закриваємо фольгою і ставимо в духовку. Запікаємо приблизно 1 годину при температурі 170 градусів. Потім охолоджуємо й переносимо в холодильник. Сальтисон з курки готовий! Подаємо його з гірчицею чи будь-яким іншим соусом. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|