Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Що намазати на хліб. Готуємо курячий сальтисон замість ковбаси

Що намазати на хліб. Готуємо курячий сальтисон замість ковбаси


Що намазати на хліб. Готуємо курячий сальтисон замість ковбаси

Сьогодні розповімо, як приготувати домашній сальтисон з курки. Це чудовий замінник ковбаси з магазину.

Вважаємо, що це найвдаліший і найсмачніший рецепт, отож зберігайте та занотовуйте.



Інгредієнти:
куряче філе - 1 кг;
часник - 3-4 зубчики;
желатин - 60 г.;
сіль, спеції (перець, паприка та ін.);
курячий бульйон або вода.

Приготування:

Зазвичай використовують грудку й трохи додають м’яса з ніжок. Жир і шкіру брати не треба. Куряче філе ріжемо невеликими шматочками.

Додаємо сіль до смаку й додаємо спеції. Тут все залежить від вашого смаку, додавайте те, що подобається: чорний і червоний перець, паприку, можна додати куркуму, гострий перець чилі — все, що завгодно.

Також додаємо подрібнений часник. Добре перемішуємо і залишаємо м’ясо хвилин на 15.

Тепер беремо 3 столові ложки холодного курячого бульйону і змішуємо з желатином. Якщо бульйону немає, то просто воду.

Змішуємо м’ясо і желатин, викладаємо у форму (ідеально підійде прямокутна форма для кексу). Зверху щільно закриваємо фольгою і ставимо в духовку.
Запікаємо приблизно 1 годину при температурі 170 градусів. Потім охолоджуємо й переносимо в холодильник.

Сальтисон з курки готовий! Подаємо його з гірчицею чи будь-яким іншим соусом.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: