Вегетаріанські страви. Готуємо капустяний шніцель з грибним соусом
10 грудень 2021 17:00
563
0
Зазвичай, шніцель – це тонкий шматок м’яса, запанірований та обсмажений в олії. Але інколи, з різних причин, м’ясо їсти не можна. Тоді на допомогу приходить шніцель з капусти – чудовий страва для поціновувачів овочевих страв Капустяний шніцель з грибним соусом Інгредієнти: 0,5 кг капусти, 2 яйця, склянка борошна, панірувальні сухарі, 80 г сиру, 100 мл молока. Для соусу: 200 г печериць, цибулина, 2 зубки часнику, 50 г молока, 50 г вершків, 100 мл оливкової олії. Приготування: Вирізаємо качан з капусти і опускаємо її у воду. Доводимо до кипіння і варимо деякий час. Дістаємо, знімаємо верхні листки (вони повинні легко відходити), знову опускаємо в окріп, знову дістаємо, відриваємо до тих пір, поки не набереться достатня кількість листя. Яйця треба збити з молоком, панірувальні сухарі змішати з сиром. Кожен капустяний лист складаємо навпіл, відбиваємо жорсткі частини. Занурюємо в борошно, яєчно-молочну суміш і, нарешті, в сухарі з сиром. Обсмажуємо в оливковій олії до приємного золотавого кольору. Нарізаємо гриби, цибулю, часник. На сковороду з розігрітою оливковою олією викладаємо цибулю, потім часник, потім печериці. Додаємо 100 мл води (можна бульйону). Доводимо до кипіння, солимо, перчимо, додаємо молоко і вершки. Коли все знову закипить, знімаємо з плити і подрібнюємо блендером грибний соус до приємної консистенції. Поливаємо наші капустяні шніцелі соусом та подаємо до столу. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|