Готуємо рулет із телятини з пряним омлетом
07 грудень 2021 12:22
880
0
М'ясний рулет настільки універсальна страва, що зазвичай її можна подавати як гарячою, так і холодною. А ще, до такого рулету підійдуть практично будь-які гарніри. Сподіваємося, ця закуска точно вразить ваших гостей спокусливим виглядом і надзвичайно ніжним смаком. Рулет із телятини з пряним омлетом Інгредієнти: 800 г телятини, 2 яйця, 200 мл вершків, 4 ст. л. пшеничного борошна, невеличкий пучок кропу, сіль і мелений чорний перець за смаком, 0,5 ч. л. куркуми. Приготування: Філе телятини розрізати так, щоб воно розкривалося, наче книжка. Відбити (робити це лише з одного боку). Посолити та поперчити з обох боків і покласти ненадовго в холодильник, доки готуватимете омлет. Для омлету збити вінчиком яйця, додати вершки й борошно, ретельно вимішати. Додати подрібнений кріп, приправити сіллю та перцем, додати куркуму. Тісто для омлету має бути таким же, як і для налисників. У сковорідці посмажити з обох боків кілька омлетів. Їх слід робити товстішими, ніж налисники, щоб вони у рулеті красиво поєднувалися з філе. Тому тісто варто поділити на дві частини і приготувати два млинці. Накрити їх мискою, щоб не засохли. Остудити. Дістати філе з холодильника, розкласти його. Зверху викласти омлети. Туго згорнути в рулет і зв’язати кулінарною ниткою. Загорнути рулет у фольгу і запікати 1-1,5 год. у духовці за температури 200 ºС. Готовий рулет остудити, зняти нитку і порізати порційно. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|