Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Котлета з курятини «А ля кордон блю»

Котлета з курятини «А ля кордон блю»


Котлета з курятини «А ля кордон блю»

Справжній "Кордон блю" готується з телятини, начинений сиром та шинкою. Ми пропонуємо вашій увазі приготувати цю страву з курячої грудки.

Вона готується швидко, дуже смачна та ситна і чудово підійде і для святкового столу, і на кожен день.



Котлета з курятини «А ля кордон блю»

Інгредієнти:
3 філе курячих,
120 г або 3 скибочки напівтвердого сиру,
120 г або 3 скибочки шинки,
2 яйця,
3 ст. л. борошна,
200 г панірувальних сухарів,
сіль, мелений чорний перець,
олія для обсмажування.

Приготування:

Куряче філе очистіть від плівок, розріжте вздовж на дві пластини, не дорізаючи до кінця. Потім розгорніть філе як книжку. Розгорнуте філе відбийте (не сильно), так, щоб пласт курячого м’яса вийшов приблизно однакової товщини. Потім посоліть і поперчіть його. На одну половину відбитого філе покладіть шматочок шинки. На шинку покладіть шматочок сиру. Загорніть начинку так, щоб вона була закрита з усіх боків курячим філе. Підготуйте три ємності. В одну насипте борошно, в іншу – панірувальні сухарі, а в третій ємності злегка збийте виделкою яйця з невеликою кількістю солі.

Котлету обваляйте в борошні. Потім обмочіть її в яйці. І в кінці котлету ретельно обкачайте в сухарях, легенько примніть їх руками. Дайте котлеткам відпочити хвилин 5-10. У сковороду налийте олію. Щоб котлета правильно обсмажилася, вона повинна до середини зануритися в олію. Смажте котлету її до хрусткої скоринки, по 3-4 хвилини з обох сторін.

Готову котлету викладіть на паперову серветку. Для того, щоб котлета добре зготувалася, запечіть її упродовж 5 хвилин у духовці після обсмажування.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: