Готуємо голубці з пекінської капусти
03 грудень 2021 10:00
1 428
0
Страви з пекінської капусти готувати досить легко. Наприклад, голубці з пекінської капусти. Такі голубці виходять дуже ніжні і ароматні. М'ясо птиці прекрасно поєднується з тонким капустяним листям. Але замість курячого філе для фаршу можна використовувати індичку, свинину або яловичину, тоді страва вийде більш ситною і калорійною. До речі, як приготувати пісні голубці з гречкою та грибами можна дізнатися тут. Голубці з пекінської капусти в духовці Інгредієнти: капуста пекінська - 1 качан; м'ясний фарш - 700 гр; рис - 1/2 склянки; сіль - 1/2 ч. л.; спеції - за смаком; морква - 2 шт.; цибуля - 1 шт; рослинна олія - 2 ст. л. Приготування: Пекінську капусту розібрати на листочки. У чашку скласти 5 - 7 листочків і гріти в мікрохвильовці 5 хвилин на максимальній потужності. В результаті цієї процедури листя пекінської капусти стануть м'якими і будуть загортатися, не ламаючись. Рис відварити до напівготовності, змішати з фаршем. Посолити, поперчити. Моркву натерти на крупній тертці, ріпчасту цибулю порізати і все обсмажити на олії до м'якості. Перекласти в посуд, в якій будуть готуватися голубці з пекінської капусти. У листя капусти зрізати потовщення. До одного краю покласти 1-2 ст. л. начинки (розмір голубців буде залежати від розміру листя пекінської капусти), загорнути в рулетик, підбираючи края. Викладати загорнуті голубці в посуд для тушкування, поверх піджарки з моркви. Зробивши голубці, налийте в посуд для запікання злегка підсоленої води, щоб вона доходила трохи вище середини верхнього рівня голубців. Готувати у духовці в посуді з кришкою — 1 годину 20 хвилин. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|