Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Готуємо голубці з пекінської капусти

Готуємо голубці з пекінської капусти


Готуємо голубці з пекінської капусти

Страви з пекінської капусти готувати досить легко. Наприклад, голубці з пекінської капусти. Такі голубці виходять дуже ніжні і ароматні.

М'ясо птиці прекрасно поєднується з тонким капустяним листям. Але замість курячого філе для фаршу можна використовувати індичку, свинину або яловичину, тоді страва вийде більш ситною і калорійною.



До речі, як приготувати пісні голубці з гречкою та грибами можна дізнатися тут.

Голубці з пекінської капусти в духовці

Інгредієнти:

капуста пекінська - 1 качан;
м'ясний фарш - 700 гр;
рис - 1/2 склянки;
сіль - 1/2 ч. л.;
спеції - за смаком;
морква - 2 шт.;
цибуля - 1 шт;
рослинна олія - 2 ст. л.

Приготування:

Пекінську капусту розібрати на листочки. У чашку скласти 5 - 7 листочків і гріти в мікрохвильовці 5 хвилин на максимальній потужності. В результаті цієї процедури листя пекінської капусти стануть м'якими і будуть загортатися, не ламаючись.

Рис відварити до напівготовності, змішати з фаршем. Посолити, поперчити. Моркву натерти на крупній тертці, ріпчасту цибулю порізати і все обсмажити на олії до м'якості. Перекласти в посуд, в якій будуть готуватися голубці з пекінської капусти.

У листя капусти зрізати потовщення. До одного краю покласти 1-2 ст. л. начинки (розмір голубців буде залежати від розміру листя пекінської капусти), загорнути в рулетик, підбираючи края.

Викладати загорнуті голубці в посуд для тушкування, поверх піджарки з моркви.

Зробивши голубці, налийте в посуд для запікання злегка підсоленої води, щоб вона доходила трохи вище середини верхнього рівня голубців.
Готувати у духовці в посуді з кришкою — 1 годину 20 хвилин.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: