Фантастично смачні реберця запечені в духовці. Три рецепти з соусами ткемалі, BBQ, або з медом та фруктами
02 грудень 2021 14:28
1 051
0
Щоби ребра вийшли смачними потрібен правильний маринад. Він може бути рідким і сухим, головне – маринувати продукт достатню кількість часу. Маринувати ребра потрібно не менше години, а потім запікати у фользі та періодично поливати їх соком, який утворюється в процесі. А ще, обов'язково приготуйте до реберець овочевий гарнір Свинячі ребра із соусом ткемалі Інгредієнти: 1 кг свинячі ребра; по 3 ст. л. ткемалі, соєвий соус, йогурт, сіль; спеції – за смаком. Приготування: Змішати ткемалі, соєвий соус, йогурт. Додати спеції і перемішати. Замаринувати ребра на 2 години. Викласти в форму і запікати 50 хвилин за 200 градусів, періодично поливаючи соусом. Свинячі ребра в соусі BBQ Інгредієнти: 2 кг ребра свинячі. Для сухого маринаду: по 1 ст. л. паприка, перець, розмарин; 2 ст. л. розмарину. Для соусу: по 2 ст. л. томатна паста, соєвий соус і винний оцет, мед, гірчиця, сіль; 2 зуб. часнику; половина цибулини. Приготування: Ребра нарізати, натерти олією та сухим маринадом. Прибрати в холодильник на кілька годин. У сотейнику обсмажити подрібнені цибулю і часник, додати решту інгредієнтів соусу і варити на середньому вогні до загустіння. Розігріти духовку до 110 градусів і запікати реберця 2 години. Намазати соусом, покрити фольгою і готувати 30 хвилин. Прибрати фольгу і запікати до готовності. Телячі ребра з фруктами і медом Інгредієнти: 1 кг телячих ребер; по 1 шт. корінь пастернаку і селери; по половині яблука та цибулі; 1 апельсин; мед, томатний сік; соус табаско; вустерський соус – за бажанням; сіль, перець. Приготування: Реберця посолити, поперчити і змастити медом. Для соусу в блендері подрібнити цибулю з яблуком.Додати сік апельсина, томатний сік, табаско, вустерський соус, сіль, перець і ще раз збити. Ребра викласти на деко і залити соусом. Зверху викласти нарізаний корінь селери і пастернаку. Запікати в духовці при 180 градусах 7 хвилин. Зменшити температуру до 160 градусів і запікати ще хвилин 20 до готовності. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|