Як смачно приготувати минтай. Чому цю рибу слід додати до свого раціону
01 грудень 2021 20:30
564
0
Минтай – один з найбільш недооцінених продуктів на нашому столі. Ця риба багата на йод, калій, фтор, кобальт, вітамін А, РР, групи В і протеїном, що служить будівельним матеріалом для наших клітин. Риба неймовірно корисна для зору, мозку, нервової та травної систем. Вона зміцнює волосся, нігті та кістки, а також покращує стан шкіри і нормалізує рівень цукру в крові. Оскільки в рибі минтай відсутні вуглеводи, вона вважається повністю дієтичною. Минтай у сметанно-часниковому соусів Інгредієнти: 400 г риби минтай; 50 г оливкового майонезу; 100 г сметани 15%; 5 г часнику; 1 пучок кропу; 1 ст. л. оливкової олії; сіль і перець – за смаком; приправа для риби – за смаком; лимонний сік. Приготування: Обріжте минтай на філе. Поділіть на порційні шматки. Кожен з них обваляйте в приправі для риби, посоліть і поперчіть. Обсмажте рибу на оливковій олії до напівготовності з обох сторін. В окремій мисці змішайте майонез, сметану, трохи солі, подрібнений кріп і часник. Отриманою сумішшю залийте рибу на сковороді. Накрийте кришкою і протушкуйте на слабкому вогні близько 10 хвилин. Готову страву збризніть лимонним соком і подавайте з легким салатом. Минтай, тушкований з морквою і цибулею Інгредієнти: 1 кг свіжомороженої риби минтай; 3 ріпчастої цибулі; 2 моркви; 3 ст. л. рослинної олії; 3 ст. л. томатної пасти; 100 мл води; чорний мелений перець, сіль, паприка – за смаком. Приготування: Наріжте цибулю півкільцями, а моркву – соломкою. Візьміть товстостінну каструлю і розігрійте рослинну олію протягом 1 хвилини. Додайте моркву, цибулю і обсмажуйте їх протягом 3 хвилин. Потім додайте томатну пасту, сіль, перець і паприку. Ретельно перемішайте. Підготуйте рибу до готування і поділіть на порційні шматки. Посоліть їх і перекладіть до овочів. Акуратно перемішайте, додайте воду і тушкуйте на слабкому вогні протягом 30 хвилин. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|