Пісні страви: Готуємо ситний рибний пиріг
29 листопад 2021 13:53
860
0
Якщо ви давно хотіли приготувати щось новеньке, але не знаєте, якою стравою здивувати своїх близьких, спробуйте спекти простий рибний пиріг з начинкою з філе або консерви. Ця страва чудово підійде для тих, хто притримується посту. Пісний рибний пиріг Інгредієнти: філе риби (можна замінити на 2 банки консерви в олії), 1 скл рису, 50 г сухих дріжджів, 2 ст. л. і 1 ч. л. цукру, 3 скл борошна, 1 /2 ч. л. солі, 3 ст. л. олії, 100 г маргарину. Приготування: Відваріть рис у підсоленій воді до готовності. Покладіть опару: змішайте 1 склянку теплої води, 50 гр пресованих дріжджів, 1 ч. л. цукру і покладіть у тепле місце, щоб утворилася «шапочка». Потім змішайте кілька з трьома склянками борошна, додайте 1/2 ч. л. солі, 3 ст. л. олії, 2 ст. л. цукру і 100 г маргарину. Вимісіть тісто і залишіть у теплому місці на годину. Посмажте рибу і витягніть кісточки. Посмажте цибулину, нарізану півкільцями. Тісто, що підійшло, обімніть і залиште ще раз підійти (на хвилин 20). Тісто поділіть на 3 частини – 2 більші і 1 меншу. Розкачайте їх на дошці, посипаній борошном. Два коржі більші, ніж деко, а один такого ж розміру. На змащене деко укладіть великий корж, на нього рис, змішаний із смаженою цибулею і зеленню кропу і петрушки. Закриваємо меншим коржем, на який викладаємо смажену рибу. Зверху – знову корж більший, защипуючи разом нижній і верхній коржі. Наколіть верхній корж для виходу пари. Залиште ще хвилин на 15 підійти. Покладіть у попередньо розігріту до 220 градусів духовку. Випікайте хвилин 20. Якщо верх буде швидко рум’янитись, прикрийте його фольгою. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|