Кус-кус з курячим філе та овочами. І смачно, і корисно
24 листопад 2021 20:00
518
0
Кус-кус – це оброблена спеціальним чином крупа. З манної крупи і злегка вологого борошна формують дрібні гранули, а потім їх просівають через сито. Ті гранули, що випали йдуть на подальшу переробку, а ті, що залишилися і є майбутня крупа кус-кус. Потім її висушують і готують до вживання. Кус-кус з курячим філе і овочами Інгредієнти: 400 г курячого філе; 200 г кус-куса; 250 г помідорів; 100 г моркви; 500 мл води; 1/4 пучка петрушки; 1 ч. л. солі; 1/4 ч. л. меленої кориці. Приготування: Подрібніть цибулю і натріть на крупній тертці моркву. Розігрійте на сковороді олію і обсмажте цибулю протягом двох хвилин. Додайте моркву і продовжуйте обсмажувати ще 2 хвилини. Наріжте помідори на кубики і додайте в сковороду. Тушкуйте овочі на сильному вогні близько 3 хвилин. Філе наріжте на шматочки і обсмажте на розігрітій сковороді з соняшниковою олією. Посоліть і змішайте з обсмаженими овочами та тушкуйте під кришкою ще 5 хвилин. Потім влийте воду і доведіть до кипіння. Додайте 1/2 чайної ложки солі і чверть чайної ложки кориці, яка потім повинна дати тонкий натяк на східне походження цієї страви. Проваріть ще три хвилини. Додайте кус-кус, перемішайте і зніміть з вогню. Залиште під закритою кришкою на 5-10 хвилин. Подрібніть петрушку і посипте нею готову страву. Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|